+32 472 80 61 72 / +32 473 53 62 00
+32 472 80 61 72 / +32 473 53 62 00
#sterkens
contact

Al Onze referenties

filter

Fort Wolvertem

Openbare sector

Na het opfrissen van de zaak en het super gezellige terras, beseften de zaakvoerders van 't Hofke van Wolvertem, dat ze nog iets misten om de make-over compleet te maken. Daarom zijn ze met ons in zee gegaan om een speeltuin te creëren, zodat de totaal beleving voor jong en oud compleet is. Sterkens Playgrounds plaatsten daarom veertoestellen, een paddenstoel speelhuis en een speelmobiel voor de kleinste. Voor de grote kinderen plaatsten wij een combinatie schommel en grote combinatie speeltoren.

Stel zelf een samen

EN 1176 Speeltrein

Openbare sector

Deze speeltrein, gemaakt volgens de EN-1176 norm, is uitermate geschikt voor de kleinste onder ons. Zodat ook zij kunnen genieten van de speeltuin.

Stel zelf een samen

Groofy Luxe Mountain

Bij jou thuis

Deze speeltoren is uitgerust met een zandbak en een heuse klim muur van wel 2m. Groofy Luxe Moutain, voor de echte klimmers.

Stel zelf een samen

Scooby line bij Sfinx te Zoersel

Openbare sector

Om het terras en de tuin van hun zaak wat aan te kleden, koos Sfinx ervoor om met ons in zee te gaan.

Dankzij onze Scooby toren met dubbele glijbaan, is het amusement verzekerd bij Sfinx te Zoersel.

Stel zelf een samen

Groofy Haciënda met aanbouwschommel

Bij jou thuis

Nadat de laatste storm het oude speeltoestel omver had geblazen. Mocht Sterkens Playgrounds een gloednieuwe Groofy Haciënda in de plaats zetten

Stel zelf een samen

Groofy Safari bij 'De Rare Vos' in Schepdaal

Openbare sector

Nadat De Rare Vos leeg kwam te staan, wilde Tom niet dat deze vaste waarde in het centrum van Schepdaal verloren ging. Daarom kwam hij op de proppen met een heus plan, om deze zaak nieuw leven in te blazen. Met een totaal renovatie van het bestaande pand, worden een bar, restaurant en een heuse feestzaal samen gebracht onder één dak.

Om bij dit alles een totaal beleving te creëren, voor jong en oud, werd ook de tuin en bijhorend terras onder handen genomen. En de kleinste onder ons werden niet vergeten. Tom heeft op ons beroep gedaan om dit gedeelte van het heuse project onder handen te nemen. En de Groofy Safari is hiervan het resultaat.

Stel zelf een samen

Tennisclub Brabo Schilde

Openbare sector

Tennisclub Brabo in een zeer mooie omgeving gelegen, deed beroep op STERKENS PLAYGROUNDS om een mooie speelhoek te maken voor kleine en grote kinderen. Wij zijn daar zeker in geslaagd met de Scooby de luxe torens en de mooie schommelcombinatie.

Stel zelf een samen

Scooby line bij Mijn Sfeerhuis

Openbare sector

Deze mensen vormden een oude boerderij om tot een feestzaal voor kleine familiale feestjes in een mooie omgeving.

Enkel een mooi speeltoestel ontbrak er nog daarvoor deden ze beroep op STERKENS PLAYGROUNDS om hun wensen te vervullen.

Nadien waren er enkel blije gezichten te zien , opdracht volbracht.

Stel zelf een samen

Scooby line bij een horecazaak te Rijsbergen.

Openbare sector

Deze eigenaars van deze zaak gelegen aan een drukke baan had een grote zandbak maar verder niets. Daarom vroegen ze aan STERKENS PLAYGROUNDS wat er mogelijk zou zijn. We plaatsten hier een mooie speeltoren en een grote nestschommel. Zij waren vol lof over het resultaat en hopen meer bezoekers te mogen ontvangen om te genieten van het grote terras vlakbij de speelzone.

Stel zelf een samen

Schommel bij Hyggeligt te Arendonck

Openbare sector

Hyggeligt een rare naam voor een dorpscafe dat het uitgaansleven in arendonck nieuw leven moet inblazen.

Een groep jonge mensen namen de uitdaging aan en hebben ook aan de jongere kinderen gedacht en een mooie schommel voorzien, natuurlijk geplaatst door STERKENS PLAYGROUNDS.

Stel zelf een samen