Buiten spelen,
dat wil ieder kind.

Een kind hoeft niet te leren spelen, het heeft fantasie en zoekt een uitdaging.

Betaalbaar en veilig, bij je thuis.

Klimmen-glijden-schommelen-enz... Aan de hand van deze criteria maken wij speeltoestellen. Stevigheid, maatwerk, en veiligheid is onze kracht. Ons uniek concept geeft ons de mogelijkheid om een speeltoestel naargelang de beschikbare ruimte op verschillende manieren te monteren.
Contacteer ons arrow-right

Speeltuigen

Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Onze speeltoestellen hebben een lange levensduur omwille van de kwalitatieve materialen. Kortom wij zijn de ideale partner voor de realisatie van de speelhoek in uw tuin.
Meer over speeltuigen arrow-right

Tuinbekleding

Naast speeltuigen hebben een ruime collectie aan tuinbekleding. Wil je wat meer privacy in een groene omgeving, zonder de last van het snoeiwerk? Dan hebben we kunsthagen, camouflagenetten en schaduwdoeken die je tuin stijlvol kunnen aankleden.

Meer over tuinbekleding arrow-right

Ons vakmanschap

Onze speeltoestellen zijn modulair

We hebben heel wat producten in ons gamma, zoals onze Groofy-reeks, die modulair opgebouwd zijn. Dat wil zeggen dat je kan starten met een eenvoudige speeltoren en gemakkelijk kan uitbouwen tot een ferme verzameling van speeltuigen zonder aanpassingswerken.

Contacteer ons arrow-right

Kwalitatieve materialen en afwerking

Hoewel onze speeltuigen betaalbaar zijn, hebben we nergens een compromis gemaakt op kwaliteit. Voor ons staan veiligheid en duurzaamheid op één en daarom werken we enkel met de beste materialen. Wil je meer hierover weten?

Contacteer ons arrow-right

Persoonlijk advies op maat

Wil je een leuk speeltoestel voor je kinderen maar weet je niet waar te beginnen? Stel ons je vragen of kom langs voor vrijblijvend advies. We zoeken samen met jou naar een oplossing op maat van je eisen en je budget!

Contacteer ons arrow-right

Wij zijn trots op onze speeltuigen.
Daarom delen we met plezier ons doen en laten.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.