Kwalitatieve en betaalbare speeltoestellen

De opbouw van onze speeltoestellen geeft ons de vrijheid om een model op verschillende manieren samen te stellen naargelang de beschikbare ruimte. Dit vindt u nergens anders. Dit alles samen, met de mogelijkheid om het gekozen toestel door ons te laten plaatsen, maakt ons uniek.

Contacteer ons arrow-right

Groofy Tora Open

Speelklare basistoren

- Afmeting: 1.17 m x 1.17 m
- Hoogte plateau: 1.46 m
- Glijbaan 2.90 m (kleur te kiezen, zie...

— Vanaf €1.174,20

Groofy Coral Open

Speelklare basistoren met schommel

- Afmeting: 1.17 m x 1.17 m
- Hoogte plateau: 1.46 m
- Glijbaan 2.90 m (kleur te...

— Vanaf €1.388,24

Groofy Saloon Open

Speelklare basistoren met speelhuisje en schommel

- Afmeting: 1.17 m x 1.17 m
- Hoogte plateau: 1.46 m
- Glijbaan...

— Vanaf €2.473,43

Groofy Luxe Saloon Open

Speelklare luxe toren met speelhuisje en schommel

- Afmeting: 1.17 m x 2.25 m
- Hoogte plateau: 1.46 m
- Glijbaan...

— Vanaf €3.052,83
shape-1

Onze groofy reeks

Alles begint bij de basismodule. Kies een compacte speeltoren en bouw zo verder op tot een uit de kluiten gewassen speeltoestel. Er zijn tal van accessoires mogelijk waaronder glijbanen, schommels, klimmuren enzovoort. Wij kunnen je zo op maat van jouw eisen en budget een speeltuin op maat aanbieden. 

Contacteer ons arrow-right
Schommels

Schommels

Alleen of met meerdere kindjes zwieren op een schommel, kan met de schommels van Sterkens Playgrounds. Onze oerdegelijke schommels zorgen er zelfs voor dat je als volwassen samen met je kind kan schommelen zonder je zorgen te maken.

Glijbanen

Glijbanen

Van kleine tot grote glijbanen, er is vanalles mogelijk. Zo kan je keuzes maken op vlak van materialen, kleur, helling en golving. Zowel voor bestaande speeltorens als nieuwe losstaande glijbanen.

Rekstokken

Rekstokken

Of je kind wil turnen of spelen, rekstokken vinden ze altijd prettig. We hebben een ruim assortiment aan rekstokken in duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen. Voornamelijk werken we met inox en roestvrij staal.

Speelhuisjes

Speelhuisjes

Een leuke, speelse aanvulling op je speeltuin zijn de speelhuisjes van Sterkens Playgrounds. Zo hebben we huisjes in de vorm van paddestoelen waar kinderen zich graag in verstoppen. De huisjes zijn volledig afgewerkt met raampjes en deurtjes.

Klimtoestellen

Klimtoestellen

Kinderen houden van klimmen. Met onze klimtoestellen kan je op oneindig veel manieren omhoog. Klimmuren, klimnetten, klimpalen, noem het maar op en we hebben het. 

Speeltorens

Speeltorens

De speeltorens vormen voor vele speeltuinen de basis van alles. Van hieruit kunnen kinderen glijden, schommelen, klimmen enzovoort. Veelal zijn onze speeltoestellen modulair zodat je kan starten met 1 toren en daarna gemakkelijk kan uitbreiden.

Ben je op zoek naar accessoires voor je speeltuig?

Toon alle accessoires

Normen & certificaten

FSC label

Alle houten speeltoestellen hebben bij ons het FSC-label. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een duurzame vorm van bosbouw. We zijn trots op ons gamma en hopen op deze manier een bewustzijn te creëren bij de kinderen.

CE label

We hebben strenge eisen naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid toe. Daarom zijn alle speeltuigen van Sterkens Playgrounds voorzien van de CE-norm die aangeeft dat alle producten voldoen aan de strengste criteria.

Wij zijn trots op onze tuinbekleding.
Daarom delen we met plezier ons doen en laten.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.