Kwalitatieve en betaalbare speeltoestellen

De opbouw van onze speeltoestellen geeft ons de vrijheid om een model op verschillende manieren samen te stellen naargelang de beschikbare ruimte. Dit vindt u nergens anders. Dit alles samen, met de mogelijkheid om het gekozen toestel door ons te laten plaatsen, maakt ons uniek.

Contacteer ons arrow-right

Sporten

Beweging is belangrijk en dat beseffen we maar al te goed. Of het nu voor kinderen of volwassenen is we hebben alles in huis om mensen tot sporten aan te zetten. Kinderen kunnen klimmen, zwieren, glijden en tuimelen op onze speeltoestellen. Voor volwassen hebben we dan meer in het gamma rond fitnesstoestellen voor buien. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact met on op!

Contacteer ons arrow-right

Spelen

Kinderen zijn dol op spelen en bewegen doen ze het best buiten op kwalitatieve, veilige speeltoestellen. Onze speeltoestellen voldoen aan alle kwaliteitsnormen zonder verlies van speelplezier. Daarnaast hebben we oneindig veel speelaccessoires in onze catalogus, zodat de kinderen het spelen nooit zal vervelen! 

Contacteer ons arrow-right

Skaten

De vraag naar skatepleinen is de laatste jaren niet afgenomen, integendeel. Heb je een locatie die je wil omvormen tot een skateparadijs of wil je je bestaande skateplein uitbreiden of veiliger maken. Neem dan zeker eens contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons arrow-right

Park en straat

Naast het plaatsen van speeltoestellen, voorzien we vaak ook decoratieve elementen in parken en straten. Dat kan gaan van verschillende ondergronden voor de speeltoestellen tot veiligheidsnetten en tuinbekleding. Kortom alles wat je speeltuin of omgeving speelser en veiliger maakt.

Contacteer ons arrow-right

Mindervaliden

Ons maatwerk beperkt zich niet enkel tot de traditionele speeltoestellen. We hebben namelijk heel wat ervaring met speel- en fitnesstoestellen voor personen met een handicap. Wij beschikken over de nodige certificaten en ervaring om advies op maat uit te werken en de toestellen te leveren en plaatsen volgens de huidige regelgeving.

Contacteer ons arrow-right

Gezondheidszorg

We hebben meerder projecten in ons portfolio voor toepassingen in de gezondheidszorg. Neem gerust contact op om specifieke voorbeelden te bekijken van revalidatie- of sporttoestellen die geplaatst werden door Sterkens Playgrounds. We kunnen vrijblijvend een offerte voor je opstellen op basis van jouw eisenpakket. 

Contacteer ons arrow-right

Wij gebruiken enkel kwalitatieve en duurzame materialen

Contacteer ons arrow-right

Hout

Al onze houten speeltoestellen zijn voorzien van het FSC-label. Zo dragen wij graag ons steentje bij aan een duurzame manier van bosbouw en stellen we een voorbeeld naar de kinderen en volwassen die er gebruik van maken.

RVS of roestvrij staal

Voor een onderhoudsvriendelijke speeltuin hebben we een ruim assortiment aan speeltoestellen vervaardigd uit RVS (roestvrij staal) of INOX. Deze toestellen zijn hoogkwalitatief en gemaakt om een levenlang mee te gaan.

Poedercoat metaal

Het budgetvriendelijk alternatief voor RVS zijn onze speeltoestellen uit poedercoat metaal. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden qua personalisatie door verschillende kleuren of patronen toe te voegen.

HDPE panelen

HDPE of hogedichtheidpolyetheen is een stevige plasticsoort die 100% recycleerbaar is. Omdat het in allerlei vormen gegoten kan worden, leent het zich perfect voor speelse, kleurrijke speelaccessoires.

HPL panelen

Met HPL of High Pressure Laminate panelen kunnen we ten volle gaan personaliseren. Ze bieden de mogelijk om bedrukt en in verschillende maten of vormen gezaagd te worden. Daarnaast zijn ze bestand tegen weer en wind wat ze ideaal voor speeltoestellen maakt!

Veilgheidskoord

Alle zwier- of slingeraccessoires waar touwen aan te pas komen zijn voorzien van veiligheidskoord. Hierdoor is de stevigheid en dus de veiligheid ervan gegarandeerd. 

Schommels

Schommels

Alleen of met meerdere kindjes zwieren op een schommel, kan met de schommels van Sterkens Playgrounds. Onze oerdegelijke schommels zorgen er zelfs voor dat je als volwassen samen met je kind kan schommelen zonder je zorgen te maken.

Glijbanen

Glijbanen

Van kleine tot grote glijbanen, er is vanalles mogelijk. Zo kan je keuzes maken op vlak van materialen, kleur, helling en golving. Zowel voor bestaande speeltorens als nieuwe losstaande glijbanen.

Rekstokken

Rekstokken

Of je kind wil turnen of spelen, rekstokken vinden ze altijd prettig. We hebben een ruim assortiment aan rekstokken in duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen. Voornamelijk werken we met inox en roestvrij staal.

Speelhuisjes

Speelhuisjes

Een leuke, speelse aanvulling op je speeltuin zijn de speelhuisjes van Sterkens Playgrounds. Zo hebben we huisjes in de vorm van paddestoelen waar kinderen zich graag in verstoppen. De huisjes zijn volledig afgewerkt met raampjes en deurtjes.

Klimtoestellen

Klimtoestellen

Kinderen houden van klimmen. Met onze klimtoestellen kan je op oneindig veel manieren omhoog. Klimmuren, klimnetten, klimpalen, noem het maar op en we hebben het. 

Speeltorens

Speeltorens

De speeltorens vormen voor vele speeltuinen de basis van alles. Van hieruit kunnen kinderen glijden, schommelen, klimmen enzovoort. Veelal zijn onze speeltoestellen modulair zodat je kan starten met 1 toren en daarna gemakkelijk kan uitbreiden.

Ben je op zoek naar accessoires voor je speeltuig?

Toon alle accessoires

Normen & certificaten

FSC label

Alle houten speeltoestellen hebben bij ons het FSC-label. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een duurzame vorm van bosbouw. We zijn trots op ons gamma en hopen op deze manier een bewustzijn te creƫren bij de kinderen.

CE label

We hebben strenge eisen naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid toe. Daarom zijn alle speeltuigen van Sterkens Playgrounds voorzien van de CE-norm die aangeeft dat alle producten voldoen aan de strengste criteria.

EN 1176 label

De EN1176-norm stelt strenge eisen aan de speeltoestellen in openbare sectoren. De Europese norm gaat met name over materialen, structurele integriteit, valbescherming, toegankelijkheid enzovoort. We hebben een ruim assortiment aan speeltoestellen die volledig aan deze eisen voldoen.

Wij zijn trots op onze tuinbekleding.
Daarom delen we met plezier ons doen en laten.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.