Speeltoestellen voor scholen

Speeltoestellen voor scholen verdienen extra aandacht. Ze worden intensief door vele kinderen gebruikt en zijn daarom beter hoogkwalitatief, veilig en onderhoudsvriendelijk. Wij beschikken over een groot assortiment aan speeltoestellen en accessoires die zich hier perfect voor lenen. Daarnaast beschikken we ook over de juiste certificaten om ervoor te zorgen dat de toestellen alle normen volgen en de plaatsing volgens de huidige regelgeving gebeurt.

Contacteer ons arrow-right

Ons vakmanschap

Persoonlijk advies op maat

Wil je een leuk speeltoestel voor je school maar weet je niet waar te beginnen? Stel ons je vragen of kom langs voor vrijblijvend advies. We zoeken samen met jou naar een oplossing op maat van je eisen en je budget!

Contacteer ons arrow-right

Hoogwaardige materialen voor oerdegelijke kwaliteit

We werken uitsluitend met duurzame, hoogwaardige materialen zodat de speeltoestellen veilig zijn en lang mee kunnen gaan. Zo zijn al onze houten speeltoestellen voorzien van het FSC-label en werken we vaak met het onderhoudsvriendelijke RVS of INOX.

Contacteer ons arrow-right

Onze speeltoestellen zijn modulair

We hebben heel wat producten in ons gamma, zoals onze Groofy-reeks, die modulair opgebouwd zijn. Dat wil zeggen dat je kan starten met een eenvoudige speeltoren en gemakkelijk kan uitbouwen tot een ferme verzameling van speeltuigen zonder aanpassingswerken.

Contacteer ons arrow-right

Wij zijn trots op onze speeltuigen.
Daarom delen we met plezier ons doen en laten.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.