Kinderen centraal

De opbouw van onze speeltoestellen geeft ons de vrijheid om een model op verschillende manieren samen te stellen naargelang de beschikbare ruimte. Dit vindt u nergens anders. Dit alles samen, met de mogelijkheid om het gekozen toestel door ons te laten plaatsen, maakt ons uniek.

Contacteer ons arrow-right

Ons vakmanschap

Advies op maat

Iedere speeltuin is anders en voor particulieren is het vaak moeilijk om het bos door te bomen te zien met alle beschikbare mogelijkheden. Wij kunnen je advies op maat geven van jouw eisen en budget.

Contacteer ons arrow-right

Jarenlange expertise

Wij zitten al jaren in het vak en hebben ondertussen een goed zicht op wat speeltoestellen kwalitatief, veilig en duurzaam maken. Marc Sterkens en en zoon Diederik staan klaar om je te begeleiden in je keuze.

Contacteer ons arrow-right

Kwalitatieve materialen en afwerking

Hoewel onze speeltuigen betaalbaar zijn, hebben we nergens een compromis gemaakt op kwaliteit. Voor ons staan veiligheid en duurzaamheid op één en daarom werken we enkel met de beste materialen. Wil je meer hierover weten?

Contacteer ons arrow-right

Zo'n speeltoestel,
hoe gaat dat in zijn werk?

Contacteer ons arrow-right
1

Je hebt een idee of vraag

Je wil je kinderen buiten laten spelen in een speelse maar veilige omgeving. Soms kan het aanbod in speeltoestellen wat overdadig zijn en weet je niet precies waar te beginnen. Stel ons je vraag en we voorzien je zo snel mogelijk van antwoord.

2

Sterkens Playgrounds maakt de analyse

We bekijken je vraag en gaan op zoek naar de geschikte oplossing. Naast een keuze aan speeltoestellen bezorgen we je ook de nodige uitleg naar levering en plaatsing. Indien gewenst kunnen we vrijblijvend afspreken.

3

Aanpassingen en bevestiging

Heb je nog graag wat aanpassingen of wil je nog wat extra leuke accessoires toevoegen aan je speeltoestel, geen probleem. We zoeken samen met je mee tot je helemaal tevreden bent van je keuze.

4

Levering en/of plaatsing

Je kan kiezen om je bestelling zelf op te halen of dat wij leveren aan huis. Ben je zelf een handige harry, dan kan je met onze duidelijke instructies eenvoudig zelf aan de slag. Weinig tijd? Ons team kan op locatie komen plaatsen. Steeds vakkundig en met veel zorg voor de omgeving.

shape-1

Normen & certificaten

FSC label

Alle houten speeltoestellen hebben bij ons het FSC-label. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een duurzame vorm van bosbouw. We zijn trots op ons gamma en hopen op deze manier een bewustzijn te creëren bij de kinderen.

CE label

We hebben strenge eisen naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid toe. Daarom zijn alle speeltuigen van Sterkens Playgrounds voorzien van de CE-norm die aangeeft dat alle producten voldoen aan de strengste criteria.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.