Wij hebben expertise
in jouw sector!

Onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren maakt dat we een efficiënte en betrouwbare partner zijn voor jouw project. We zijn communicatief heel sterk en blinken uit in maatwerk. Laat je professioneel begeleiden door het team van Sterkens Playgrounds

Contacteer ons arrow-right

Veiligheidscoördinatie

We hebben ervaring met veiligheidscoördinatie voor openbare aanbestedingen. Wil je er gerust van zijn dat je speeltuin van A tot Z verloopt zoals het hoort, ga dan in zee met een ervaren bedrijf met tal van referenties. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over deze dienst.

Contacteer ons arrow-right

Expertise

Onze realisaties geven een goed beeld van het type projecten dat wij kunnen doen voor verschillende sectoren. Of het nu een klein of een groot project is, bij ons ben je zeker van een kwalitatieve afwerking, de nodige veiligheidscontroles, de juiste certificaten en een correcte opvolging van begin tot einde.

Contacteer ons arrow-right

Keuring

Wist je dat je regelmatig je openbare speeltuin dient te keuren? Het is niet genoeg om de plaatsing door een erkend bedrijf te laten uitvoeren. Om de veiligheid van de speeltoestellen te kunnen blijven garanderen zijn er regelmatige controles nodig. Zitten je keuringen nog niet helemaal op orde of wens je hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons arrow-right

Waarom Sterkens Playgrounds

Hoogwaardige materialen voor oerdegelijke kwaliteit

We werken uitsluitend met duurzame, hoogwaardige materialen zodat de speeltoestellen veilig zijn en lang mee kunnen gaan. Zo zijn al onze houten speeltoestellen voorzien van het FSC-label en werken we vaak met het onderhoudsvriendelijke RVS of INOX.

Contacteer ons arrow-right

Jarenlange expertise

Wij zitten al jaren in het vak en hebben ondertussen een goed zicht op wat speeltoestellen kwalitatief, veilig en duurzaam maken. Marc Sterkens en en zoon Diederik staan klaar om je te begeleiden in je keuze.

Contacteer ons arrow-right

Duidelijke communicatie en strakke opvolging

We hechten veel belang aan goede, duidelijke communicatie. Hierdoor kunnen we projecten tijdig opleveren en heb jij sneller plezier van je nieuwe speeltuin. We volgen elk project strak op van aanvraag tot plaatsing en hopen op die manier de zorgen van je over te kunnen nemen.

Contacteer ons arrow-right

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.