Wij ontwerpen en bouwen
kwalitatieve speeltoestellen

Kwaliteit - duurzaamheid - veiligheid & maatwerk, is onze kracht.

Een duurzame investering

We stellen allemaal steeds hogere eisen aan onze levenskwaliteit en dat vertaalt zich ook naar de speeltoestellen van onze kinderen. Sterkens Playgrounds biedt een ruime selectie aan van oerdegelijke speeltuigen uit hoogwaardige materialen met respect voor de omgeving. We beschikken over de juiste certificaten en staan je graag bij met ons persoonlijk advies op maat.

Contacteer ons arrow-right

Leasing

Niet meteen de ruimte in uw budget voor een speeltuin? Sterkens Playgrounds werkt ook met leasingcontracten. De gloednieuwe en veilige speeltoestellen worden volledig geplaatst en je betaalt maandelijks een deel af. Zo worden je kosten verspreid en heb je een beter overzicht over je investering. Interesse? We hebben meer informatie voor je!

Meer over leasing arrow-right

Speeltuigen

Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Onze speeltoestellen hebben een lange levensduur omwille van de kwalitatieve materialen. Kortom wij zijn de ideale partner voor de realisatie van de speelhoek in uw tuin.
Meer over speeltuigen arrow-right

Dealer worden?

Wij zijn op zoek naar mensen die onze CE speeltoestellen voor particulier gebruik willen verdelen en of plaatsen in Belgie en Nederland. Interesse? Wij hebben interessante voorwaarden.
Contacteer ons arrow-right

Ons vakmanschap

Hoogwaardige materialen voor oerdegelijke kwaliteit

We werken uitsluitend met duurzame, hoogwaardige materialen zodat de speeltoestellen veilig zijn en lang mee kunnen gaan. Zo zijn al onze houten speeltoestellen voorzien van het FSC-label en werken we vaak met het onderhoudsvriendelijke RVS of INOX.

Contacteer ons arrow-right

Jarenlange expertise

Wij zitten al jaren in het vak en hebben ondertussen een goed zicht op wat speeltoestellen kwalitatief, veilig en duurzaam maken. Marc Sterkens en en zoon Diederik staan klaar om je te begeleiden in je keuze.

Contacteer ons arrow-right

Duidelijke communicatie en strakke opvolging

We hechten veel belang aan goede, duidelijke communicatie. Hierdoor kunnen we projecten tijdig opleveren en heb jij sneller plezier van je nieuwe speeltuin. We volgen elk project strak op van aanvraag tot plaatsing en hopen op die manier de zorgen van je over te kunnen nemen.

Contacteer ons arrow-right

Wij zijn trots op onze speeltuigen.
Daarom delen we met plezier ons doen en laten.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.