Leasen maakt spelen gemakkelijker

De investering in een speelomgeving, hoeft geen invloed te hebben op uw werkkapitaal. Daarom biedt Sterkens Playgrounds de mogelijkheid om nieuwe speeltoestellen te leasen.

Contacteer ons arrow-right

Zeer korte terugverdientijd

Zij stellen steeds meer eisen op alle gebied. Door het uitgebreide aanbod hebben zij steeds meer keuzemogelijkheden, ook op het gebied van vrijetijdsbesteding.

Het is dan ook een uitdaging om hen naar jou zaak te krijgen. Een speelzone waar de kinderen zich volop kunnen amuseren terwijl papa en mama van een rustig moment kunnen genieten geeft je zaak een absolute meerwaarde. En daarbovenop een korte terugverdientijd.

Onze openbare speeltoestellen voldoen aan de EN1176 normering

Contacteer ons arrow-right
Gloednieuwe en veilige speeltoestellen, met behoud van uw werkkapitaal
Financiering tot 100% mogelijk
Een vaste kost per maand geeft u een beter overzicht van uw totale maandkosten
Fiscale aftrek is mogelijk doordat u economisch eigenaar bent
U weet vooraf wat u krijgt en waar u aan toe bent
U bepaalt de hoogte van het bedrag in combinatie met het aantal termijnen

Zo'n leaseplan,
hoe gaat dat in zijn werk?

Contacteer ons arrow-right
1

Je hebt een idee of een vraag

Je hebt een businessplan voor je zaak en daar hoort een speeltuin bij. Door alle mogelijkheden weet je misschien niet goed waar te beginnen. Geen paniek. Stel gerust je vraag en we zullen je zo snel mogelijk van antwoord voorzien. Het is altijd gemakkelijk als je op voorhand al wat informatie kan meegeven over je plannen, de beschikbare ruimte en het budget. Zo kunnen we je wellicht sneller voorthelpen.

2

Sterkens Playgrounds maakt de analyse

We bekijken je vraag en gaan op zoek naar de geschikte oplossing. Naast een keuze aan speeltoestellen bezorgen we je ook de nodige uitleg naar levering en plaatsing. Op maat van het project kunnen we je al een eerste idee geven over de vaste kosten verbonden aan de leasing. Indien gewenst kunnen we vrijblijvend afspreken op locatie.

3

Aanpassingen en bevestiging

Heb je nog graag wat aanpassingen of wil je nog wat extra leuke accessoires toevoegen aan je speeltoestel, geen probleem. We gaan samen met je op zoek tot iedereen tevreden is over het totaalplaatje.

4

Levering en/of plaatsing

Als alle knopen doorgehakt zijn en het leasingcontract in orde gebracht is, kunnen we aan het echte werk beginnen. We maken de speeltoestellen klaar in ons atelier en plannen de levering zo snel mogelijk in. Ter plekke komen we de speeltoestellen plaatsen en vertrekken pas als alle veiligheidscontroles afgerond zijn.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.