Kwalitatieve en betaalbare speeltoestellen

We hebben een gigantisch aanbod aan leuke speelaccessoires voor de speeltoestellen bij je thuis. Met onze speelaccessoires tover je je speeltuin om in een wereld van fantasie voor je kinderen. Je kan het zo gek niet bedenken, of we hebben er wel iets voor!

Contacteer ons arrow-right
Klimmen

Klimmen

Ladders, klimmuren, klimnetten, trappen enzovoort. Sterkens Playgrounds heeft een uitgebreid gamma aan klimaccessoires voor je speeltuin.

Spelen

Spelen

Kinderen krijgen maar niet genoeg van dat spelen. We hebben tal van accessoires die ervoor zorgen dat ze graag buiten blijven spelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Glijden

Glijden

Of je nu je speeltoren wil uitbreiden met een glijbaan of kiest voor een losse glijbaan wij hebben alles wat je nodig hebt. Je kan kiezen tussen verschillende hoogtes, hellingen, kleuren, materialen en golvingen. 

Zwieren

Zwieren

Kinderen houden van schommel en vaak doen zet dat met meerdere tegelijk. Wil je veilige, oerdegelijke schommels die een leven lang meegaan? Bekijk dan ons gamma en sta versteld van de mogelijkheden.

Duikelen

Duikelen

We hebben allerlei ringen, rekstokken, netten en ladders waarmee kinderen kunnen duikelen hartelust. Al onze producten zijn vervaardigd uit kwalitatieve materialen waardoor de veiligheid steeds gegarandeerd is.

Ondersteuning

Ondersteuning

Wil je hier en daar wat versteviging aanbrengen. Er zijn allerlei mogelijkheden om dit te doen. Neem hiervoor best even contact zodat we de situatue kunnen analyseren en een oplossing op maat kunnen bedenken voor je speeltuin.

Vrolijke accessoires

Vrolijke accessoires

Wil je een nieuw element toevoegen aan je speeltuin, denk dan aan onze vrolijke accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het. Brievenbussen, klokken, emmers, stuurwielen, verrekijkers, ...

Ben je op zoek naar accessoires voor je speeltuig?

Toon alle accessoires

Wij gebruiken enkel kwalitatieve en duurzame materialen

Contacteer ons arrow-right

Veiligheidskoord

Alle zwier- of slingeraccessoires waar touwen aan te pas komen zijn voorzien van veiligheidskoord. Hierdoor is de stevigheid en dus de veiligheid ervan gegarandeerd. 

TUV-gekeurd

Onze speeltoestellen zijn door TUV getest. Dit wil zeggen de toestellen voorzien zijn van de juiste documentatie en opschriften, zodat het kan worden geïnspecteerd en onderhouden gedurende de gehele levensduur van het toestel.


UV-bestendig

Wij werken vaak met hoogwaardige UV-bestendige materialen. Hierdoor kunnen de kleurrijke accessoires een leven lang meegaan. Daarnaast biedt het ook extra bescherming tegen verval en komen er zo geen schadelijke stoffen vrij voor de gebruikers van de speeltoestellen.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.