Speeltoestellen voor gemeenten

Voor het inrichten van openbare speelgelegenheden is Sterkens Playgrounds uw partner. Hierbij is het belangrijk om voor verschillende leeftijdsgroepen een ideale speelomgeving te creeren. Als fabrikant richten wij speelpleinen in van A tot Z. Onze speeltoestellen voldoen aan de EN-1176 normering.

Contacteer ons arrow-right

Ons vakmanschap

Persoonlijk advies op maat

Wil je een leuk speeltoestel voor je school maar weet je niet waar te beginnen? Stel ons je vragen of kom langs voor vrijblijvend advies. We zoeken samen met jou naar een oplossing op maat van je eisen en je budget!

Contacteer ons arrow-right

Hoogwaardige materialen voor oerdegelijke kwaliteit

We werken uitsluitend met duurzame, hoogwaardige materialen zodat de speeltoestellen veilig zijn en lang mee kunnen gaan. Zo zijn al onze houten speeltoestellen voorzien van het FSC-label en werken we vaak met het onderhoudsvriendelijke RVS of INOX.

Contacteer ons arrow-right

Onze speeltoestellen zijn modulair

We hebben heel wat producten in ons gamma, zoals onze Groofy-reeks, die modulair opgebouwd zijn. Dat wil zeggen dat je kan starten met een eenvoudige speeltoren en gemakkelijk kan uitbouwen tot een ferme verzameling van speeltuigen zonder aanpassingswerken.

Contacteer ons arrow-right

Wij zijn trots op onze speeltuigen.
Daarom delen we met plezier ons doen en laten.

Wil je een speeltuin bij je thuis, in je zaak?
Contacteer ons.